søndag 30. mars 2014

Brudemesse Kulturhuset Banken 2014

WOW! I går var en fantastisk dag. Jeg var så heldig å få gå modell for Sans for bryllup på GD sin brudemesse. Messen ble holdt i Kulturhuset banken som er et flott lokale for blant annet bryllup. Lillehammer symfoniorkester spilte og det var en artig og hektisk dag.

Vi ble sminket og stylet på håret hos Sans frisør fra morgenen før vi dro ned til banken for å øve å gå på catwalk. My dream come true. Traff noen veldig søte jenter, alltid hyggelig med nye bekjentskaper.

Jeg gikk med 2 flotte selskapskjoler, en lang plommefarget og en kort marine blå. Utvalget på Sans er fantastisk, ikke bare i brudekjoler og tilbehør, men også selskapskjoler og smykker. Videre gikk jeg med en veldig enkel og elegant kjole fra Cecilie Melli og deretter to nydelige tyllkjoler, begge fra Demetrios og her snakker vi kjoler etter min smak- Tyll, tyll og mer tyll og litt glitter å stas. Mamma satt i salen å så på. Det går jammen fort til vår store dag, enda det er en stund til. I mellomtiden skal vi jo bygge et nytt hus, så da går tiden enda raskere. Vi får en travel vår, sommer og høst. Men det liker vi.

Nå venter vi på en som skal titte på huset vårt. I dag tidlig fikk vi melding fra megler om vi kunne vise huset til en som var interessert, så det blir spennende. Dagen i dag har derfor gått med til å vaske, rydde og shine.

I kveld blir det Pizza og film etter ei særdeles flott helg i vårvær.

Klem
Mai-Kristin


Demetrios tyllkjole


Demetrios tyllkjole, men blonde detaljer, stener og et langt slep.


Sminke og hår :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar