Kos dere med bilder, jeg skal slappe av etter ei "hard"uke nå, med vin, lasagne og So You Think You Can Dance på tv. (Noe jeg elsker å se på, da jeg er gammel danser selv ;)
Rigas Champagne, som er veldig god, nesten like god som ordentlig fra Frankrike.
Bilder fra Vincents, hvor vi før forrett får servert en skål med spisbar jord og mini grønnsaker, som faktisk var veldig godt, selv om skepsisen var tilstede fra start.
Dette er en restaurant i michelin klassen og yter ekstremt god service, samtidig som du kan føle deg avslappet og laidback, noe som er viktig for oss. De serverer mellomretter mellom alle vanlige retter. Jeg har ikke bilder av alle, da folk etterhvert begynte å se rart på meg. De er også dyktige på langtidsmørnet biff og villand.
Ny rett før forrett. Dette er hjemmelaget potetmos med hvite trøffler og mandelolje, og tre karamelliserte kantareller på toppen, da dette er en av høstens godbiter. Alt på denne restauranten går på råvarer etter årstiden. Jummy!
Kanatrellsuppe til forrett på meg...
Caprese på Mr.Handy, noe som er hans favoritt.
Stekt andebryst, med rørte tyttebær, rødvinssaus, rot-grønnsaker og linser. Fantastisk.
Utsikten fra rommet vårt! Spiret vi ser hører til Johanneskirken.
Denne arkitekturen finner du overalt, og siden jeg er litt mer enn middels interessert ser jeg mer opp, enn ned på gaten, så bra at Mr.Handy passer på så jeg ikke blir overkjørt osv, noe som faktisk har vært på nippet en del ganger ;)
God fredag ønskes fra meg, her med lokal cider ved navn "Kiss"på en av byens mange barer.
Klem
Mai-Kristin
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar