søndag 21. oktober 2012

DIY: senger.

Ja da er snekker teamet reist hjem til Lativa. Nøyaktig 6 uker på dagen etter de kom for å sette opp huset vårt. De har vært utrolig flinke, raske og nøye i jobben. All skryt til dem og til EHI. Lite blogging siste uka da jeg har vært syk siden torsdag og enda ikke er frisk igjen :(

Men jeg har da fått gjort litt tidligere i høst som nå er ferdig. Eller hvert fall nesten. Mangler å få på navn, men det tar jeg helt til slutt når de er montert. Så dagens DIY: Male gamle senger. Jeg har tidligere fått noen gamle heltre eikesenger av farmor og farfar. Som de hadde nye i sitt hus i 1975 ish. Så på en måte er de jo nesten vintage også. De er faktisk ganske fine, og er perfekte og bruke opp igjen på rommet til tvillingene. Så jeg har pusset, grunnet, pusset og malt og resultatet:


Demonterte eike senger.



Første strøk grunning ferdig


Nydelig blå farger til lyshåret tvilling. NCS: S2060-R90B


Viktig med godt utstyr, papp, hermetikk bokser til vann, og tørkehåndkle


Herlig grønn farge til litt mørkere i håret tvilling :) NSC: S1070-G30Y




2 stk ferdig malte senger. Brukte ca to dager, med tørking. Malt med lady vannbasert, halv blank for litt glossy overflate mot ellers matte vegger. Resultatet ble meget bra og vips har sengene fått nytt liv, enda noen år :)



Fargene er blandet ut i fra disse knaggene som Mr.Handy falt veldig for, igjen fantastiske Byggmakker Lillehammer. God hjelp til å finne riktige farger og få blandet. Alt utstyr og materiell ellers også kommer fra Byggmakker. Så da er det bare og sette igjen hvis du har noen gamle kjedelige møbler. Et strøk maling gjør susen. Husk bare og vaske godt først, la det tørke og puss bort gammel lakk, maling eller andre rester. God søndag!

Klem
Mai-Kristin










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar