mandag 15. oktober 2012

Nærmer seg maletid!

Hei igjen. Long time, no see. Vært i UK i helgen, nærmere sagt Portsmouth og er der enda. Besøker kjære lillesøster. Bilder og update om dette senere. Har jo vært på inspirasjonsrunde til julestæsj på selveste Harrods :) Min kjære Mr.Handy er hjemme denne gangen å jobber på huset. Fått ned stillas, lagt 80 kvm med gulv og utforinger på vindu i helgen. Han er super flink og fantastisk.

Gulvet blir bare rålekkert. Det er brede staver og lite skjøter, noe som gjør at det blir mer sammenhengende og virker større helhetlig. Fargen er grå, i en mellomtone. Passer godt inn til resten av huset. Gulvet kommer fra byggmakker på Lillehammer. Igjen super service når de kommer og leverer, ikke bare til døren, men inn på verandaen i 2 etasje. Nå er teamet snart ferdig, på onsdag reiser de til neste prosjekt og vi er kjempe glade for jobben de har gjort :)

Nå er det siste rest med shopping, selv om kofferten allerede er rimelig full, men det ordner seg vel på et vis. God mandag til alle!


Byggmakker! :)


Endelig front uten stillas,


blir bare lekkert!


Gulvet, lyst og brede fine staver.


Utforing rundt vinduet, ingen lister, heldigvis!

Cheerio
Mai-Kristin

1 kommentar:

  1. Hei.
    Veldig fint hus :) Lurte på hvordan du hadde løst det med listfrie vinduer? Jeg har tenkt å bruke treforinger som stikker ca 1 cm utenfor gips og så fuge mellom gips og foring. Kunne se ut som du hadde gjort det samme, men litt vanskelig å se på bildene. Hvis du har gjort det slik kunne jeg godt tenk meg å se et bilde av det når det er ferdig. Ha en fin dag.
    Asgeir

    SvarSlett