søndag 30. september 2012

Stressende uke!

Uff, nå er det lenge siden jeg har blogget, beklager folkens. Har bare vært en uke hvor det har vært mye jobbing både på jobb, kunstmuseet, huset, hjemme og så videre. Så til dere som har høstferie denne uken- Kos dere!! Men det har i hvert fall skjedd MYE på huset. Vi har fått vinduer i nesten hele huset, flisemannen har begynt på badene, taket er tett og deler av sementplatene er på plass. Mr.Handy legger strøm og ventilasjon for harde livet slik at vi ikke blir hengende etter med det vi skal kjøre, i og med at teamet fra EHI er så flinke, rutinerte og jobber raskt.

I helgen var vi i Oslo, traff gode venner, spiste god mat, hotell og kjærestekos, og det viktigste var det at vi har fått bestilt benkeplaten på Ikea og fått bestilt sofa fra Living. Vi begynte og tenke på at om 2 måneder er vi faktisk flyttet inn!!! Wohoo. Begynner og få kjøpt litt stæsj og ting, og litt mer inspirerende bilder fremover. Har også i helgen fått malt første strøk på tvillingene sine senger som er arvegods. Kommer med et eget innlegg på dette. (Når de er ferdige) Nå er det velfortjent avslapping på sofaen etter deilig middag hos mine kjære foreldre.


Søppelkjøring som jeg brukte denne ukens fridag på! Blir så mye mer hyggelig og jobbe når det er litt ryddig.

Vinduer er på plass. Disse store på stua veier mer enn 200kg, og det har teamet BÆRT opp ved håndkraft og stroppesystem. Fantastisk!


Vår sofa fra Living. Gråfarget stoff sofa, i blandet ull. Slitesterk og vakker. Og ikke ille pris, 4995,-


Vår overbygde del av verandaen. Det blir deilig til våren og nyte tiden der. Plass til Jacuzzi er det også, det er jo lov å håpe :)


Sement plater begynner å komme på plass. Det blir lekkert!

God høstkveld ønskes alle!

Klem
Mai-Kristin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar