mandag 20. august 2012

RIGA!!!

Ahhhh, deilig. Riga er en fantastisk by! Masse god mat, godt drikke og da spesielt Rigas champagne. Jeg er og blir en champis jente, ingenting som er så godt som det. Bobler og gir en herlig følelse. Hotellet vi bor på er nydelig, vi har til og med vår egen "spa-avdeling" i suiten vår med badstu, boblekar og nydelig utsikt over gamlebyen. Riga er en super by å besøke hvis man er på budsjett også, da det er billig her. For 3 netter på Avalon Hotel betaler vi 1890,- og det for en suite!!

Hovedårsaken til at vi er her er uansett på grunn av huset vi bygger. Huset vårt kommer fra en fabrikk her nede som heter EHI og du kan lese mer om dem HER: Dette er en fabrikant som er meget bra, de er dyktige og nøyaktige og gjør et solid stykke arbeid. De gir deg også muligheten til og tegne ditt eget hus og så å si få det akkurat slik du vil, noe som passer meg bra. Dette er også sammarbeidspartneren til Mr.Handy, i og med å bygge hus/leiligheter er jobben hans :)

Agris som er vår kontaktperson er en utrolig hyggelig fyr, og det er alltid gøy og oppleve utelivet i Riga sammen med han, som forresten er meget bra.

Bilder fra fabrikken kommer her, og mer om Riga senere. Nå venter nemlig en flaske Rigas, et boblebad og snart en super middag på Vincents.


Enkelt og finne veien, vi er flinke :)

Her er fra fabrikk området å hvordan de målet til og sager rammeverket.

Denne maskinen tester fuktighet i treverket som har ganske mye å si,

Denne "enkle" maskinen maler alt som er panel og utvendig på hus.

Deler av fabrikk området.

Mannen som tegner huset vårt, eller rettere sagt, han lager en byggetegning for fabrikken, ut i fra hva vi har bestemt på vår hovedtegning. Super kult.


God mandag kveld!

Klem
Mai-Kristin


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar