fredag 31. august 2012

Sonos i hus :o)

Ja da var fredagen her igjen, og helgefri, eller ikke. Jobber ekstra i butikk og kunstmuseum, og forhåpentligvis litt på tomta, så ikke bare Mr.Handy og pappa driver på der! Men fredagens herlige nyhet er første bit av sonos anlegget i hus. Vi klarte ikke helt og vente på at huset blir ferdig. Og det er virkelig like enkelt som videoen skal ha det til. Koblet på eksisterende anlegget vårt og lastet ned app i AppStore på en iPhone, hvor den deretter legger seg på den andre og iPad. Fantastisk, å da er det bare og begynne å spille, og justere i de to rommene vi har det i nå. Enkelt og greit, og elsker den allerede. Designet på den er også lekkert, og kan gjerne stå fremme. Spotify, internett radio, CD og Vinyl plater, alt går!

Me+iPad+Sonos= Love!

Ene høytaler/forsterker som står på kjøkkenet. Pent og stilrent design, kommer til og passe perfekt inn i nye huset vårt.


Dette er hovedenheten med anlegget vårt, den hvite "klumpen" i hylle nr to, er den trådløse biten, også av og på knapp. Og thats it for å få spillt i alle rom med høytalere.

Play Music, and Happy Weekend!

Klem
Mai-Kristin



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar